View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jan 23, 2018 5:58 am



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 updater.exe 
Author Message
Post updater.exe
Hello,
Is there a solution to have the windows updater.exe once run and everything is updated is to by pass the press any key to continue ...

This is so I can add it to the windows take manager to run x times per month without any human interaction.

Thank you


Tue Dec 27, 2011 11:59 am
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 16, 2008 1:58 pm
Posts: 448
Medals: 18
Administrator (1) Plugin Developer (1)
RadioBot Owner (1) Helper (1)
Longevity (14)
IRCBot Version I Use: v5
IRCBot Platform: Linux/Ubuntu
Post Re: updater.exe
Usually updater doesn't ask you to press any key to continue, even if there is an error.

_________________
You can also contact me via email or instant messenger, links are at the bottom of this post.


Tue Dec 27, 2011 5:10 pm
Profile YIM WWW
Junior Member

Joined: Thu Dec 29, 2011 1:19 pm
Posts: 8
Medals: 15
RadioBot Owner (1) Feature Requester (4)
Longevity (10)
IRCBot Version I Use: v5
IRCBot Platform: Windows
Post Re: updater.exe
Hello
It does when the updating has finished in the console, it requires human intervention to press a key to close the console


Thu Dec 29, 2011 1:20 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 16, 2008 1:58 pm
Posts: 448
Medals: 18
Administrator (1) Plugin Developer (1)
RadioBot Owner (1) Helper (1)
Longevity (14)
IRCBot Version I Use: v5
IRCBot Platform: Linux/Ubuntu
Post Re: updater.exe
I added a new flag to source now that will skip the any key. -n

ie. Updater.exe -n

_________________
You can also contact me via email or instant messenger, links are at the bottom of this post.


Thu Dec 29, 2011 2:00 pm
Profile YIM WWW
Junior Member

Joined: Thu Dec 29, 2011 1:19 pm
Posts: 8
Medals: 15
RadioBot Owner (1) Feature Requester (4)
Longevity (10)
IRCBot Version I Use: v5
IRCBot Platform: Windows
Post Re: updater.exe
so just add "space" -n in the target line ? or make a .bat file ?


Tue Jan 03, 2012 9:15 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 16, 2008 1:58 pm
Posts: 448
Medals: 18
Administrator (1) Plugin Developer (1)
RadioBot Owner (1) Helper (1)
Longevity (14)
IRCBot Version I Use: v5
IRCBot Platform: Linux/Ubuntu
Post Re: updater.exe
Just adding "space" -n should work.

_________________
You can also contact me via email or instant messenger, links are at the bottom of this post.


Tue Jan 03, 2012 9:22 pm
Profile YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.